Vetplan

Met VetPlan® krijgt uw hond , kat of konijn alle preventieve zorg die nodig is om zo lang én gezond mogelijk te blijven leven en is speciaal ontwikkeld door ervaren dierenartsen. Door een regelmatige gezondheidscontrole worden aandoeningen bij uw hond,kat en konijn op tijd ontdekt. In een vroeg stadium zijn aandoeningen beter te behandelen wat de vooruitzichten verbetert. Tijdige behandelingen brengen in het algemeen ook minder kosten voorde eigenaar met zich mee. Met VetPlan® zorgt u er samen met uw dierenarts voor dat uw hond,kat of konijn in topconditie blijft!

Hoe werkt VetPlan®?
Voor VetPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag dat automatisch wordt geïncasseerd. Voor dit bedrag ontvangt uw hond,kat of konijn gezondheidscontroles, een jaarlijkse vaccinatie op maat,ontwormings-producten en producten tegen vlooien en teken. Voor konijnen zit er in het Vetplan ook 2 x 3 kg Science Selective voer en een spray om maden te voorkomen in de zomer. Tijdens de controlemomenten krijgt u als eigenaar ook advies over hoe u zelf aandoeningen kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen aan de dierenarts(assistente) over problemen waar u aan denkt of waar u zich zorgen over maakt. VetPlan® bevat bovendien nog andere voordelen voor u en uw hond,kat of konijn.

tot 5 kg 5 10 kg 10 20 kg
20 40 kg 40 60 kg kat
konijn   dapwesteinder nieuw logo

Waarom kiezen voor een abonnement via VetPlan®?
Via VetPlan® krijgt uw hond, kat of konijn gegarandeerd alle preventieve zorg die nodig is om zo lang mogelijk gezond te blijven. Huisdieren verbergen hun pijn vaak, vooral katten zijn hier erg goed in. Als uw hond , kat of konijn gezond en blij lijkt, dan is dat natuurlijk fijn. Maar het kan er wel voor zorgen dat u minder zichtbare signalen bij uw hond,kat of konijn over het hoofd ziet. Daardoor kan het voorkomen dat u niet met uw hond,kat of konijn bij ons langs gaat voor een controle. VetPlan® zorgt ervoor dat u ons meerdere keren per jaar bezoekt. Zo bent en blijft u alert op veranderingen in de gezondheid van uw hond,kat of konijn!

Waarom kiezen voor preventieve zorg?
Beter voorkomen dan genezen, dat is preventieve zorg. Door regelmatige controles kunt u op tijd ziektes en aandoeningen bij uw hond,kat of konijn ontdekken. Zo is er vaak veel meer mogelijk om uw hond,kat of konijn te helpen dan wanneer de ziekte of aandoening al in een ver stadium is. Ook zullen de zorgkosten met preventieve zorg op de lange termijn lager zijn.

Starten met VetPlan®?
U kunt een VetPlan®-abonnement afsluiten bij uw kliniek. Het eerste maandbedrag betaalt u rechtstreeks aan de balie, de overige betalingen worden eenvoudig automatisch geïncasseerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Belangrijk om te weten is dat VetPlan® geen verzekering is.VetPlan® biedt dus geen dekking als uw hond,kat of konijn plotseling ziek wordt of een ongeluk heeft gehad. Voor onvoorziene kosten heeft u, naast VetPlan®, een dierenverzekering nodig.

Spoedgeval ?
help klein
Bel : 0297-324643 Praktijk Aalsmeer Hadleystraat 48
1431 SN Aalsmeer
Openingstijden: Behandeling op afspraak
maandag 08.30-18.30
dinsdag 08.30-17.30
woensdag 08.30-18.30
donderdag 08.30-17.30
vrijdag 08.30-18.30

zaterdag op afspraak 11.00u-12.00u

Praktijk Leimuiden    Nokweg 12

2451 AM Leimuiden

Tel.0172-507400

Openingstijden :

maandag 16.00-18.30
dinsdag 16.00-17.30
woensdag 16.00-18.30
donderdag 16.00-17.30
vrijdag 16.00-18.30

Behandeling op afspraak